Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Summer Kick-Off Meijel

14 juli 2023 @ 17:00 - 15 juli 2023 @ 23:00

Ook dit jaar zal op vrijdag 14 juli en zaterdag 15 juli de Trambaan in Meijel worden omgetoverd tot een festivalterrein met maar liefst twee podia en een volleybaltoernooi. Dit jaar reizen we af naar Madagaskar met ons thema: Hoe Maki Het!?

Op vrijdag wordt er afgetrapt met een avond vol muziek van onder andere Team TNT, Hitmaestro en Venny & Krulle. Naast deze 18+-avond is er op zaterdag een volleybaltoernooi waarbij teams vanaf 4 deelnemers strijden om de felbegeerde titel.

Op zaterdagavond barst het grote 14+ feest los en zullen Diquenza, bekend van onder andere Vervloekt en Ewa Ewa, La$$a, Feestnation en Creeps de Trambaan op zijn kop gaan zetten. Op de tweede stage, de Rambaan, kunnen liefhebbers genieten van techno en house.

DJ-contest

Tijdens het volleybaltoernooi vindt er ook dit jaar nog een strijd plaats: het DJ-contest. Hier mogen lokale dj’s het tegen elkaar opnemen en wint de beste dj een plek op de mainstage volgend jaar. Ben jij een beginnende DJ of juist al zeer ervaren? Dit is dan de perfecte kans om jouw talenten te laten horen aan het publiek.

Tickets

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar op de website. Daar kun je je ook inschrijven voor het volleybaltoernooi en de DJ-contest. Ook zijn ze nog hard op zoek naar vrijwilligers, zo zoeken ze nog mensen die helpen met opbouwen (en afbreken) van het evenement. Informatie hierover is ook via de website te vinden. Alle andere info is te vinden via www.summerkickoff.nl

Dit bericht delen:

Gegevens

Begin:
14 juli 2023 @ 17:00
Einde:
15 juli 2023 @ 23:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Summer Kick-Off
Scroll naar boven