Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Penders Voetzorg Leudal Wandel 4-daagse

16 mei @ 08:00 - 20 mei @ 17:00

Dit schitterend wandelevenement, dat in 2022 voor het 45e  jaar wordt georganiseerd door Atletiek Leudal, is een begrip in de regio! Ook dit jaar kan jong en oud op 16,17,19 en 20 mei (woensdag 18 mei rustdag) een volledig bewegwijzerde route van 5, 7½  , 10 en 12½  kilometer wandelen door de prachtige omgeving van het Leudal.

Foto: website Atletiek Leudal

De eerste drie wandeldagen zijn vertrek en aankomst bij Boscafé De Busjop. Op de laatste dag zijn start en finish op het plein bij hoofdsponsor Penders Voetzorg in het centrum van Heythuysen. Daar wordt deze gezellige wandelweek afgesloten met het uitreiken van de medailles, muziek, een loterij en attracties voor de jeugd.

Waar?
Elke avond kan er gestart worden tussen 18.00 uur en 19.30 uur (voor de route van 12,5 km is het vertrek uiterlijk 19.00 uur) bij Boscafé De Busjop in Heythuysen. Op vrijdag, de slotavond, starten we in het dorp zelf, vanaf het plein bij hoofdsponsor Penders Voetzorg.

Afstanden?
We hebben bewegwijzerde routes over een afstand van 5 km, 7½ km, 10 km en 12,5 km.

Inschrijven en tarieven?
Een overzicht van de tarieven vindt u op de pagina Inschrijven.

Parkeren?
Op de eerste drie wandeldagen is het terrein rondom Boscafé De Busjop autovrij. U kunt uw auto parkeren op het terrein van Frank Coolen Machines. Fietsen kunt u plaatsen op de parkeerplaats van Boscafé De Busjop.

Op vrijdag zal er parkeergelegenheid zijn op de aangegeven parkeerplaatsen in de dorpskern. Fietsen kunnen gestald worden op de parkeerplaats achter Penders Voetzorg.

Meer informatie vindt u op www.atletiekleudal.nl/vierdaagse

Dit bericht delen:

Gegevens

Begin:
16 mei @ 08:00
Einde:
20 mei @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Heythuysen
Nederland

Organisator

Atletiek Leudal
E-mail:
infoleudalwandelvierdaagse@gmail.com
Scroll naar top