Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maasgouw Musiceert met John Tana

25 september 2022 @ 16:00 - 17:30

Op zondag 25 september zullen verschillende jeugdorkesten uit de gemeente Maasgouw samen één groot orkest vormen en een concert geven met ‘special guest’ John Tana. 

Maar liefst 135 muzikanten starten vanaf 13:00 uur met repetities in blokken. Het concert begint om 16:30 uur en duurt ongeveer 1 uur. Na afloop worden de deelnemers getrakteerd op een frietje met snack en kan er nog even nagenoten worden van deze geweldige middag.

Maasgouw Musiceert is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Maasgouw, Wel.kom Maasgouw, Stichting Myouthic. De muziekstukken zijn speciaal voor dit concert gearrangeerd door Erik Somers, aangepast aan de instrumenten en op verschillende speelniveaus. Dirigent Stijn Waterval is de muzikale leider van het grote orkest en de presentatie is in handen van Bart Hermans.
De deelnemende orkesten van deze editie zijn: Jeugdband Thorn (onderdeel van Koninklijke Harmonie Thorn), Jeugdharmonie Crescendo Beegden, Jeugdharmonie De Vriendenkrans Heel, Jeugdharmonie SOL (Stevensweert-Ohé en Laak) en Jeugdorkest Sint Michael
Thorn. 

Locatie: Cultureel Centrum Don Bosco, Monseigneur Savelbergweg 100, 6097 AE in Heel.
De toegang is gratis en de zaal is vanaf 16:00 uur open voor publiek. 

Dit bericht delen:

Gegevens

Datum:
25 september 2022
Tijd:
16:00 - 17:30
Scroll naar top