Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MAASBRACHTER HAVENDAGEN 2022 Programma zondag

26 juni 2022 @ 10:00 - 23:00

Ook de zondag start met een spetterend programma. Vanaf 10:00 uur kunnen bezoekers lekker struinen en shoppen op de Havenbraderie. Vanaf 13:00 uur opent het Foodtruckplein voor een hapje en een drankje. De middag wordt wederom muzikaal aangekleed door dj Kameleon en SDNX. Voor de kleintjes start een gevarieerd middagprogramma met (Tante Thee) Theater, waterscouting, diverse springkussens, schminken en tattoos en mis vooral niet de workshop schelpenkunst maken.

Zeg je Scheveningen, dan zeg je Crazy Pianos! Laat nu net deze knalrode piano’s op zondag in Maasbracht verschijnen om (muzikaal) het dak eraf te spelen! Halverwege de avond wordt het  tempo opgevoerd met Chris Deluxe. Deze Radio 538 sensatie draait naadloos de leukste muzieknummers aan elkaar. Voetjes van de vloer, gegarandeerd!

Deze 40e editie van de Maasbrachter Havendagen gaat niet onopgemerkt voorbij. Alle dagen staat er een programma om van te smullen, maar de zondag wordt afgesloten een spectaculaire knaller! Wat? Dat blijft nog even geheim.

Dit bericht delen:

Gegevens

Datum:
26 juni 2022
Tijd:
10:00 - 23:00
Evenement Categorie:

Locatie

Maasboulvard Maasbracht
Nederland

Organisator

Maasbrachter Havendagen
E-mail:
info@maasbrachterhavendagen.nl
Bekijk de site van Organisator
Scroll naar top