Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Living Statuesfestival in Thorn na 2 jaar terug op de kalender

5 juni @ 12:30 - 16:30

€2,50

Twee jaar stilstand… dat is zelfs voor een levende standbeeldenfestival eigenlijk teveel. Vanwege de coronacrisis ging het echter even niet anders. Maar nu de maatregelen zijn losgelaten, keren ook de levende standbeelden weer terug in Thorn. En hoe! Op Eerste Pinksterdag ziet u meer beelden dan ooit opgesteld in de pittoreske straatjes van het Witte Stadje.

Noteer daarom alvast in de agenda: zondag 5 juni van 12.30 tot 16.30 uur.

ToonBeeld Thorn is tevens het Open Limburgs Kampioenschap en weet altijd weer de mooiste creaties op te stellen. Creaties die u gegarandeerd nooit eerder heeft gezien in het Witte Stadje. De organisatie heeft een reputatie hoog te houden, en doet dat ook.

Deze twaalfde editie wordt de grootste ooit. Zoals altijd zullen bezoekers verrast worden door creativiteit en kwaliteit, opgesteld in het perfecte decor: de pittoreske straatjes van het Witte Stadje aan de Maas.  De gemoedelijke sfeer, de vrolijke bezoekers en de historische straatjes vormen samen de perfecte ambiance. Jong en oud wacht vol spanning af wat er gebeurt als er een muntje in het bakje wordt gegooid bij een van de standbeelden.

Bezoekers genieten overigens niet alleen van de mooiste living statues, maar maken meteen een korte wandeling door de oude kern van het dorpje dat ooit werd geregeerd door adellijke stiftdames. Terrasjes, restaurants en winkels zijn gewoon open op deze Eerste Pinksterdag en ook de oude abdijkerk is te bezoeken. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een ‘beeldig’ dagje uit.

ToonBeeld Thorn begint zondag 5 juni om 12.30 uur. Toegang kost 2,50 euro voor volwassenen. Kinderen mogen gratis binnen. Meer informatie vindt u op www.toonbeeldthorn.nl

Foto’s Peter Rommers’

Kom en laat u verrassen door levende standbeelden die u nooit eerder in Thorn zag!Wilt u nog even nagenieten van ToonBeeld 2019? Foto’s vindt u hier op deze site. Op Facebook vindt u nieuws, en ook veel foto’s van ToonBeeld

Dit bericht delen:

Gegevens

Datum:
5 juni
Tijd:
12:30 - 16:30
Kosten:
€2,50
Evenement Categorie:

Locatie

Historische kern Thorn
Nederland

Organisator

Stichting Thorn Metronoom
E-mail:
info@thornmetronoom.nl
Scroll naar top