Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Internationale Keramiek Marl Swalmen

5 juni @ 10:00 - 6 juni @ 18:00

€12

Op 5 en 6 juni, eerste en tweede Pinksterdag, gaan na 4 jaar eindelijk de poorten van het prachtige recreatieterrein van “Familiebad de Bosberg” in Swalmen weer open voor de Internationale keramiekmarkt Swalmen.

De organisatoren beloven een groot keramiekfestival waar in een ontspannen sfeer keramiek van hoge kwaliteit uit 8 landen te bewonderen en te koop is. “De internationale Keramiekmarkt Swalmen is dan ook een unieke plek waar keramisten en het publiek op een ontspannen manier bij elkaar komen.”

De markt heeft haar publiek meer te bieden dan alleen stands en handwerk. Er is ook gedacht aan de innerlijke mens: op het terrein bevindt zich een grote tent met diverse dranken en spijzen, de Limburgse vlaai mag daar natuurlijk bij ontbreken. Onder het genot van een hapje en/of drankje kunnen geïnteresseerden toekijken bij een van de 6 demonstraties die gedurende de twee dagen zullen plaatsvinden.

Direct bij de ingang van de markt staat een informatiestand. Daar krijgen bezoekers niet alleen actuele informatie over de markt, maar ook een deelnemerslijst, het demonstratie programma en informatie over de activiteiten.

Dit bericht delen:

Gegevens

Begin:
5 juni @ 10:00
Einde:
6 juni @ 18:00
Kosten:
€12
Evenement Categorie:

Locatie

Familiebad de Bosberg
Bosstraat 116
Swalmen, 6071PZ Nederland
Bekijk de site van Locatie
Scroll naar top