Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Harmonie Amicitia Roggel twee unieke evenementen

Harmonie Amicitia Roggel twee unieke evenementen

14 oktober 2023 @ 20:00 - 22:30

€5

Harmonie Amicitia Roggel organiseert in oktober 2023 twee unieke evenementen die we graag onder de aandacht van het publiek willen brengen. Wij willen jullie daarom vragen of jullie hieraan mee kunnen / willen werken.

Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2023 maken we onze concertzaal klaar de Toppertjes in Concert. Hiervoor hebben we een gigantisch orkest van maar liefst 90 jonge muzikanten samengesteld. Deze muzikanten zijn normaal gesproken lid van GJiO (de jeugdharmonie van Heythuysen, Haelen en Roggel), de jeugdharmonie van Horn of het jeugdorkest van Peel en Maas. Voor dit concert zijn deze orkesten samengevoegd tot een groot orkest. Ook wordt het orkest aangevuld en versterkt met een band en een zanger en zangeres. Er wordt momenteel al hard gerepeteerd aan een heel divers programma.

Een weekend later is het de beurt aan Harmonie Amicitia met Symphonica in Roggel. Op vrijdag 13 oktober en zaterdag 14 oktober 2023 zal het orkest onder leiding van Roy Deuss een heel divers programma ten gehore brengen. De harmonie wordt daarbij aangevuld door een band bestaande uit onder andere Len David en Theo de Grood. Daarnaast zijn er diverse Roggelse zangers en zangeressen die hun medewerking aan fantastische concert verlenen. Zo zullen Cas Ronckers, Renee Steenvoorden, Eugene Coenen, Thijs Korsten, Marieke Vullers en Paula Stemkens het podium betreden. De repetities zijn in volle gang en het beloven twee concerten te worden met een heel divers programma.

Dit bericht delen:

Gegevens

Datum:
14 oktober 2023
Tijd:
20:00 - 22:30
Serie:
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Scroll naar boven