Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Eric Vloeimans & Juan Pablo Dobal Más Viento Zonda!

19 juni @ 19:00 - 21:00

Deze voorstelling is verplaatst vanwege de corona maatregelen van 7 mei naar 19 juni. Heb je een ticket voor 7 mei? Dan is je ticket gewoon geldig op 19 juni.

Een coronatest is voor deze voorstelling NIET nodig!


Eric Vloeimans is misschien wel de meest gelauwerde trompettist van dit moment. Hij weet onmogelijk geachte muziekcombinaties prachtig te laten klinken en alles wat hij aanraakt lijkt in goud te veranderen. Zijn succesvolle tournee Viento Zonda bijvoorbeeld, waarin hij en de Argentijnse pianist Juan Pablo Dobal zwoele zomerklanken en romantische ballades uit hun instrumenten toverden.

Dit theaterseizoen zullen deze twee rasmusici opnieuw het toneel betreden. En wel met Más Viento Zonda! Ze geven u nog meer van die warme wind uit het Zuiden, die in Argentinië de zwoele vooravond inluidt. Een voorstelling waarin het warmbloedige Argentijnse geluid en Vloeimans’ unieke melodische en karakteristieke improvisatiestijl samenvloeien tot één muzikaal bad.

Over Eric Vloeimans
Deze improviserende trompettist speelt zowel jazz-, pop- en wereldmuziek, als met kamermuziekensembles, big bands en klassieke orkesten.  Hij heeft uiteenlopende bewonderaars zoals zijn ex-leerling Kyteman, Koning Willem-Alexander, Armin van Buuren en Matthijs van Nieuwkerk. Een muzikant die de nieuwsgierigheid weet te prikkelen en daardoor een steeds groter publiek aan zich bindt. Niet alleen door zijn uitzonderlijke muzikaliteit, maar ook zijn innemende podiumpersoonlijkheid.

Dit bericht delen:

Gegevens

Datum:
19 juni
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

ECI Cultuurfabriek
Eci 13
Roermond, 6041MA Nederland
Telefoon:
0475- 31 71 71
View Locatie Website
Scroll naar top