Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van de binnenvaart Maasbracht

12 november @ 10:00 - 15:00

Bron: Gemeente Maasgouw

Op 12 november vindt de jaarlijkse Dag van de Binnenvaart plaats. Op diverse locaties in Maasbracht worden er die dag activiteiten georganiseerd en stellen bedrijven hun poorten open. Wilt u een kijkje nemen in deze boeiende bedrijfstak, kom dan op 12 november naar Maasbracht.

Tijdens de Dag van de Binnenvaart tussen 10.00 en 15.00 uur worden er in Maasbracht verschillende activiteiten georganiseerd. U kunt een cruiseschip bezoeken, een rondvaart maken door de haven van Maasbracht, een scheepswerf of het Maas en Binnenvaartmuseum bezoeken.

Met de organisatie van de Dag van de Binnenvaart willen de nautische ondernemers en hun partners meer bekendheid geven aan deze relatief onbekende branche. Een branche die in ons land goed is voor een vervoer van 369 miljoen ton goederen en waarin ongeveer 20.000 mensen werkzaam zijn. Circa 600 mensen werken in de verschillende nautische bedrijven in de gemeente Maasgouw.

Net als vele andere bedrijfstakken kampt ook de nautische industrie met een (dreigend) personeelstekort. Tijdens de Dag voor de Binnenvaart willen ondernemers ook potentiële collega’s bereiken en interesseren in een baan of opleiding in deze boeiende sector. Kijk voor meer informatie op: www.dagvandebinnenvaart.nl

Dit bericht delen:

Gegevens

Datum:
12 november
Tijd:
10:00 - 15:00
Scroll naar top